- 2 zielone ogórki
- 20 dag cielęciny lub kury
- 1 1/2 l wody
- 1 marchewka
- 1 pietruszka
- 1 por
- kawałek selera
- 1 cebula
- 1 liść laurowy
- 1 łyżka masła
- 1 łyżka mąki
- 1/2 pęczka koperku
- 1 łyżeczka cukru
- 150 ml śmietany
- sól
- pieprz
Znajdziesz tutaj gotowe, sprawdzone przepisy na ciasta, ciastka, wypieki, przekąski, przystawki, dania, zupy, potrawy, sosy, przetwory oraz inne dania. Przepisy kucharzy: Magda Gessler, Nigella Lowson, Nigel Slater, Kudłaci Kucharze
Szukaj przepisów
środa, 11 lipca 2012
Zupa z zielonych ogórków
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz