- 50 dag filetów drobiowych
- 2 łyżki oleju (oliwy z oliwek)
- przyprawa do gulaszu
- 1/2 szklanki soku jabłkowego lub pomarańczowego
- 50 dag mrożonej mieszanki warzywnej (np. marchewka z groszkiem, sałatka warzywna, paprykarz, brokuły, fasolka szparagowa)
- 2-3 łyżeczki jakiejś ulubionej przyprawy, np. tymianku, ziół prowansalskich, curry, cukier, sól, pieprz
Znajdziesz tutaj gotowe, sprawdzone przepisy na ciasta, ciastka, wypieki, przekąski, przystawki, dania, zupy, potrawy, sosy, przetwory oraz inne dania. Przepisy kucharzy: Magda Gessler, Nigella Lowson, Nigel Slater, Kudłaci Kucharze
Szukaj przepisów
niedziela, 15 lipca 2012
Szybki gulasz drobiowo-warzywny
Składniki na 4 porcje:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz