- 1 mała główka czerwonej kapusty
- 2 cebule
- 2 jabłka
- 5 pomidorów średniej wielkości
- 6 szklanek bulionu warzywnego (z kostki)
- 2 łyżki oliwy
- 2 łyżki octu jabłkowego
- 4 ząbki czosnku
- nasiona kopru włoskiego
- 1 liść laurowy
- sól
- pieprz
Znajdziesz tutaj gotowe, sprawdzone przepisy na ciasta, ciastka, wypieki, przekąski, przystawki, dania, zupy, potrawy, sosy, przetwory oraz inne dania. Przepisy kucharzy: Magda Gessler, Nigella Lowson, Nigel Slater, Kudłaci Kucharze
Szukaj przepisów
piątek, 13 lipca 2012
Kapuśniak z czerwonej kapusty
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz