Szukaj przepisów

piątek, 17 sierpnia 2012

Jaja faszerowane kawiorem

Składniki:
  • 4 jaja ugotowane na twardo
  • 4 łyżki JogoMajo WINIARY
  • łyżeczka koniaku
  • łyżka soku z cytryny
  • 2 łyżki kawioru
  • kilka marynowanych szalotek
  • kilka gałązek kopru
  • pół pęczka szczypiorku
  • mielona słodka papryka
  • sól
  • biały pieprz

Ugotowane na twardo jaja obierz i przekrój wzdłuż na pół. Następnie delikatnie wyjmij żółtka i utrzyj je na jednolitą gładką masę z pozostałymi składnikami - połową kawioru, JogoMajo, solą, pieprzem, papryką, sokiem z cytryny i koniakiem.

Pastę nakładaj do białek i udekoruj.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...